top of page

Yonex Latvia Junior (U19), BEC-turnering.

Mina (Mossbk) og mixed-makker Aleksander (Haugerud Badmintonklubb), var i helgen i Sigulda, Latvia, og deltok i Yonex Latvia Junior (U19), som er en del av BEC Junior International Series.



I Latvia deltok spillere fra hele Europa, samt Israel og India. I BEC-turneringer spilles det som cu, dvs: taper du første kamp så er du slått ut. Derfor kan det være viktig å spille single, double og mixed så er du garantert 3 kamper som et minimum.



Mina og Aleksander spilte begge single, og mixed-double sammen. I tillegg spilte de double med hver sin makker fra Latvia. Da fredagens spill var over var Mina videre til neste runde i single etter en spennende tre-setter. I Mixed-double gikk Mina og Aleksander videre etter å ha slått et par fra Latvia.



I double ble det et knepent tap på Mina og hennes latviske makker, i en tre-setter, mot et italiensk par. Aleksander og hans double-makker vant sin kamp fredag og gikk videre til andre runde.



Lørdagen begynte med mixed-double mot et par fra Latvia. Igjen spilte de norske godt og tok en enkel seier, neste stopp: kvart-finale. I kvarten ble det tap for et sterkt ukrainsk par. I Single var begge de norske "uheldige" og møtte seedede spillere allerede i andre runde. De bet godt fra seg, men måtte dessverre se seg slått begge to.



Selv om det ikke ble medaljer denne gang, var både Mina og Aleksander fornøyde med helgen. Det ble tross alt 6 kamper på dem hver, masse erfaring og nye opplevelser på badmintonbanen. Veldig bra innstilling, begge to! Bra levert 💪🏻💪🏻


(Takk til Lars for bilder og tekst)



Siste innlegg

Se alle
bottom of page