Turneringer

Har du erfaring fra lagidretter som fotball og håndball så vil en badmintonturnering fortone seg ganske annerledes. Her har du en liten oversikt over hva som forventes av deg som utøver og forelder, hva du kan forvente av klubben din. Du finner også litt om de forskjellige typene turneringer.

UBM pokal.jpeg

Forberedelse til turnering

Alle som er medlem i en treningsgruppe (Badmintonskolen, Trimgruppen m.fl) mottar invitasjoner til turnering i appen Spond. Her finner du tidspunkt for turneringen, adresse til hallen, hvilke aldersklasser og hvilke ferdighetsnivå det spilles i. Du vil også kunne se hvem i klubben som deltar.

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.