top of page

Join Us 1

Join Us 1 (Bli med oss, nivå 1) er vår mellom-gruppe og er nivået over Badmintonskolen. Her er barna gjerne litt eldre, har tilegnet seg øvede fysiske ferdigheter samt at fokus på trening og egeninnsats er tilstede. På dette nivået spiller de fleste turneringer. Det er ikke sånn at vi presser utøverne til å spille turneringer, men ønsket om turneringer kommer gjerne av seg selv på dette nivået. 


🏸 For denne gruppen anbefaler vi at utøverne ikke lenger bruker våre utlåns-rackerter. De bør ha egen racket til trening og på turnering/camp. Vi har nybegynner racketer til salgs med utlevering i hallen ifbm trening. Vår sponsor Sportmodern har også et godt utvalg. Husk å oppgi vår klubbkode (Mobk) for beste pris.

Denne gruppen trener samtidig som vår Join Us 2-gruppe (se egen fane under "Trening") på mandag, tirsdag og torsdag. Dermed styrkes vennskap og kontakten mellom gruppene. Dette gjør også at venner med forskjellig ferdighetsnivå kan trene samtidig.

- Gratis deltakelse på 1 turnering i året.

💰 Priser: 

Klubbmedlem:      50kr/år
Treningsavgift: 1.950kr/år
Ballavgift:            750kr/år
Totalt:               2.750kr/år

 

🏸 Treningstider:

Mandag: 18.00 - 20.00

Tirsdag:  18.00 - 20.00
Torsdag: 17.00 - 18.30

(Lørdag:  12.00 - 14.00)

Shuttle - 1_edited.jpg

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL! 
Vi er en av landets største badmintonklubber som seks dager i uka har et tilbud til barn, unge og voksne. Vi har utøvere som jobber hardt for å komme til OL i 2024 og vi har Norges største gruppe for Special-utøvere med sine egne mål. Vi har voksne og eldre trimmere, men det vi har mest av er barn og unge som ønsker et morsomt og inkluderende treningsmiljø der ingen sitter på benken. Klubben vår vokser og vi trenger all den hjelp vi kan få for å fortsette å gi et bra tilbud! 

Grasrotandelen gir deg mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Når du spiller går inntil 7 % av din innsats til den grasrotmottakeren du velger – uten at det påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse.
Vi håper du vil støtte Moss Badmintonklubb! 

 

Takk for din støtte!

bottom of page