top of page

Infinitum Special 2023

Oppdatert: 7. jun.

Helgen 6-8 oktober ble vår årlige Special-turnering arrangert. For første gang var alle de 3 skandinaviske 🇳🇴🇸🇪🇩🇰 landene representert i Moss.

Dette er 5. gang Moss Badmintonklubb arrangerer Special-turnering sammen med våre klubbsponsorer Infinitum og Nor-Profil. Litt i det stille seiler vår Special-turnering opp som 1 av 2 turneringer i Norge med fast internasjonal deltakelse, den andre er NIC (Norwegian International) som arrangeres i Sandefjord.

Årets utgave er første gang vi arrangerer en ren turnering, dvs uten organiserte treninger, og med turneringsoppsett. Dette på oppfordring fra fjorårets danske deltakere. Årets turnering ble (endelig) den første med svensk deltaker, og dermed er alle de 3 nordiske landene samlet i Moss.


For å sikre mest mulig jevnt spill blir deltakerne påmeldt i forkjellige nivåer og endelig inndeling gjøres fredag før turneringsstarten på lørdag. Fasiten ble 3 nivåer i single, og totalt ble det spilt 32 kamper med innledende gruppespill og finalerunder. Litt om nivået i årets turnering er at Hans Jakob (Karmøys store sønn) tidligere i sommer deltok i Special Olympics i Berlin. Det samme gjorde Mr Söderdahl fra Täby men han spilte Golf (!). Det er gode spillere som vi hadde med i år. På lørdag kveld var det tid for premieutdeling for single-kategoriene med tilhørende gresk-bankett i Chambre séparée, på restaurant Alexandros i Moss sentrum.

Det var veldig moro at Mossbk's egen Mira vant sitt singlespill og at vår Trond kom på 2. plass i sin gruppe. Gratulerer begge 2 🏆🏆


På søndag var det tid for Double ble det spilt 12 kamper med double-par på tvers av landegrensene. Det var mye bra spill og noen kamper be først avgjort i 3.sett. Det tyder på gode kamper med jevn motstand.

Vi gleder oss til neste år, da er planen å integrere Specialturneringen inn i Mossetreffen, som normalt spilles 1 uke tidligere. Vi håper å få til dette for å vise hvor gode vi er blitt, for å få mer stemning og av organisatoriske årsaker!


Stor takk til våre sponsorer: Infinitum og Nor-Profil AS for at dere er med og realiserer denne turneringen.

Like stor takk til Anne-Grete ved Mat er medisin for deilige varme lunsjer, fri for allergener.

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page