top of page

European Games 2023


WOW - MoBK har en deltager i sommerens European Games i Krakow. Fredrik Kristensen har sammen med Aimee Hong (Haugerud) kvalifisert seg som et av 16 mixed double par, og fikk nylig det endelige klarsignalet og uttaket fra Olympiatoppen.


Trekningen har kommet, og Fredrik og Aimee skal spille mot Mathias Christiansen og Alexandra Bøje fra Danmark, som er i fantastisk form for tiden. Sist uke kom de til semifinalen i Super 500 turneringen i Thailand, og i går slo de ut verdenstoerne Puavaranukroh og Taerattanachai (Thailand) fra Super 750 turneringen i Singapore.


De to andre motstanderne i gruppespillet er Tomic / Vitman (Serbia) og Pham / Racloz (Sveits) er mer overkommelige. Serberne er nr 71 i verden, mens sveitserne er nr 134. Aimee og Fredrik er nr 109.


European Games omfatter en hel rekke idretter, og blir ofte omtalt som et kontinentalt OL. Det blir en stor opplevelse bare å få delta, og skulle alt gå vår vei, så er mulighetene for en kvartfinale tilstede.


Som en del av forberedelsene til mesterskapet, er Aimee og Fredrik sammen med en rekke andre norske spillere i Litauen denne helgen. De er førsteseedet i turneringen, og skal spille nå kl 11 norsk tid. Resultatservice her: https://www.tournamentsoftware.com/tournament/02707ab6-773e-4bc0-bbf2-c788f33c531c/Matches

Siste innlegg

Se alle

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page