top of page

NM senior


Moss reiser med en liten men slagkraftig tropp til NM senior. Hele 5 av 7 spillere må kunne sies å være medaljekandidater. På papiret.


Det er i klassene damedouble og mixed double at våre sjanser er størst. Og aller høyest er forventningene i mixed double, der Fredrik Kristensen i par med Aimee Hong (bildet) er tittelforsvarere. I tillegg kan det fort bli medaljer både til Solvår Flåten Jørgensen / Jørgen Rosenlund og Natalie Kristensen / Vegard Rikheim.


I damedouble er Solvår Flåten Jørgensen og Natalie Kristensen 2. seedet. De bør gå greit til semifinalen, men det rutinerte mosseparet kommer garantert ikke til å være fornøyde med det. De vil spille for gull. I tillegg er U19 spilleren Kristine Grande Ødegårdstuen for første gang i posisjon til å ta en seniormedalje. Hun spiller med Katja Ellingsen, og paret ser ut til å ha en rimelig god mulighet til å nå semifinalen.


De to siste deltagerne fra MoBK er Emma Yasmin Ruud og Elias Ausen.I tillegg blir det garantert live streaming på denne Facebook kanalen: https://www.facebook.com/groups/1170433503568012

Siste innlegg

Se alle

EM U19

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page