top of page

Mossetreffen 2023

Tradisjonen tro så ble Mossetreffen 2023 gjennomført første helgen i høstferien.


Mossetreffen er vår største turnering og årets utgave hadde over 450 kamper. Det er kanskje ikke så rart at dette også er den turneringen vi har flest spillere som deltar, hele 45 mossinger deltok i Mossetreffen denne helgen. Det blir altfor mye å skulle fremheve samtlige personlige prestasjoner for det var veldig mange. Noen tok sine første poeng, andre vant sitt første sett og noen vant sin første kamp.


Stor takk til Ingun, Martin, Kristian, Steinar, Trine Lise og Anne-Grete for innsendte bilder!

Like stor takk til vår turnerings- og klubbsponsor Infinitum, og takk til Smart Energi for helgens premier.

Spesielt morsomt og hyggelig var det at Maja (bilde over) vant sin første turnering, i Damesingle og MixedDouble U17C sammen med sin (nye) makker Henrik (Kristiansand). Samtidig kom hennes venninne Ida på 2. plass i DS og 3. plass i MD sammen med Birk (KBK). Samtidig på guttesiden tok Sebastian(under) 2. plass i HS - fantastisk!

Det var også veldig gøy å følge med på klassen for U9-spillere! For alderstrinnet skal det ikke kåres vinner, men vi er likevel begeistret fordi alle våre utøvere vant minst 1 kamp hver i single. Fantastisk!

U13C: Her ble vår Subhan vinner i HerreSingle (under) og i U13A kom Marius på 3. plass i HD sammen med Neil (Haugerud).

U15: Mia (under) storspilte denne helgen og stakk av med seieren i DS U15A og 2. plass i DD og 3. plass i MD (!). Alice vant MD og 3. plass i DS og DD. Aksel tok 2. plass i HD samtidig kom Patrick og Dima på 5. plass i HS. Vi er godt representert i U15 klassen kan man si!

U17A: Her er vi sterke på herresiden og Henrik vant HS foran Måns på 2. plass. Adrian og Henrik vant i HD foran Bryan og Vebjørn.

En av turneringens beste sammenlagt-prestasjoner sto vår Emma (bildet under) for! Emma vant DameSingle i Senior A, hun spilte DameDouble Senior A for første gang sammen med Varshini (IL Skrim) og de vant 1. plassen. I tillegg spilte Emma MixedDouble sammen med vår Haakon i Senior Elite og de kom på 2. plass. 2 gull og 1 sølv på Emma - Velfortjent etter mye bra spill!

Gullet i MD Senior Elite gikk til vår Martin sammen med Julie (tidligere Mossbk, nå Oppegård IL):

Martin kom også på 2. plass i HD Senior Elite sammen med Jørgen (under):

Senior D tok vi, vha våre flotte damer, nesten storeslem i HerreDouble: Kristian vant og Merete tok 3.plass sammen med Wenche. Samtidig kom Aksel på 5.plass. Moro! Merete og Wenche kom også på 3. plass i HD sammen med Jostein og Ketil. Maja og Ida tok 3. plass i DD. Aksel tok 1. plass i MD sammen med Charu (Klemetsrud). Frida fikk sin første kampseier i MD Sen D (!) - gratulerer. I DS tok Trine Lise (under) 1. plass.

Senior C: Wenche vant 1. plass i MD sammen med Eirik (KBK) foran Merete og Cao. HD tok Artur og Cao 2. plass i HD foran Hans Martin og Kristian.

Senior B: Hans Martin tok 3. plass i HS, André og Baard vant HD og Melanie og Bryan tok 3. plass i MD.

Senior A: Emma vant (som nevnt) DS foran Melanie på 3. plass. I HS tok Martin 3. plass foran Haakon på 5. Emma vant DD foran Melanie og Julie (Sandefjord) på 3. plass.Sandefjord ble vinnere av Nor-Profils vandrepokal for største tilreisende klubb, med hele 27 spillere!


Fantastisk helg i Moss, med god representasjon og innsats. Massevis av "edelt metall" og premier til våre spillere.


Tusen takk til alle frivillige som valgte å stille opp slik at Mossetreffen ble så fin!Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page