top of page

Kristiansand RT U13 + RT U19

Helgen 13-15 januar var 9 flotte ungdommer fra Moss på tur over fjorden og sydover til det store sørlandet; nærmere bestemt Kristiansand. Det var rankingturnering i vår yngste og eldste aldersbestemte klasser.


Vår tøffe lille Mia spilte sin første rankingturnering. Hun har spilt mange lokalturneringer før, men overgangen til RT er stor og spillet er annerledes. Mia er et råskinn og spilte mot de beste i Norge som er både 1 og 2 år eldre. Delt 5. plass i DS og 3. plass i gruppen i MD. Dette var veldig bra Mia 🏸💪🏻


Resten av Mossingene skulle enten spille RT U19 eller sitte på tribunen. For tribunesliterne må det være godt å vite at utøverne gir gass og står på, alle som én, så er man sikret meget god underholdning.


herresiden var vi et godt stykke unna pallplasseringer denne helgen. Samtlige av våre gutter er 1. års U17 spillere så resultatene er fullt forståelige. Likevel jevnt over gode individuelle prestasjoner.


Herresingle:

Gabriel hadde en tøff gruppe og ble slått ut i gruppespillet.

Adrian fikk 1 overbevisende seier mot Sandjord før han ble slått ut av Sotra.

Henrik fikk også en seier før han røyk ut av gruppespillet mot Christer fra Mandal. 2 ting må nevnes i den sammenheng: Christer vant finalen i HS (grattis Christer), men ikke før han hadde ligget i full horisontal 3 ganger mot Henrik. Bra spill Henrik!


HerreDouoble:

Adrian og Gabriel spilte sammen for første gang, og det er klart det blir trøbbel i årsklassen over hvor alle er samspilte. Likevel mye godt spill, og 3 sett mot KBK-duoen står seg! Når man i tillegg møter Barth & Holmedal så er det forståelig at dere ikke kommer dere ut av gruppespillet. Likevel bra jobbet!

Henrik spilte sammen med Herman fra Karmøy. Guttene jobbet bra sammen og begynte med seier i 3 sett mot KBK. Dernest fulgte Sotra for fall, og så det i 3 sett. Overraskende gruppeseier før det endte i tap mot Aleksander (Haugerud) & Mathias (KBK).


damesiden er Mossbk som kjent sterke, med lange tradisjoner for sterke damer! Her hadde vi også med 3 U19 jenter + 2 U17 jenter.


Damesingle

Melanie møtte Nicoline og Marie i sin gruppe. Det er 2 sterke KBK-jenter å bryne seg på for en ganske fersk Mossing.

Mikaela møtte Kristine i sin gruppe (uflaks) i tillegg til Linnea fra Bergen. Mikaela tok meget overraskende 30 poeng mot Linnea, det er uhørt og ikke til å tro! Linnea har deltatt i EM - så dette var bra spilt!

Mina tok seg enkelt ut av gruppespillet og tok kvartfinalen på strak arm. I semifinalen møtte hun Kristine (uflaks), en klassiker som kan gå begge veier. Men, 3. plass i U19 er bra saker av vår U17 jente!

Kristine spilte med god selvtillit og nyvunnet styrke denne helgen - det endte med trygg seier i finalen og førsteplass. Takk for godt spill og god underholdning!

Oline jobber som alltid bra, men slet denne helgen med en vond ankel. Da blir det vanskelig i en RT U19, dessverre.


DameDouble

Mikaela og Oline møtte bl.a Mina og Linnea (blant favorittene i DD), og da blir det tøft å komme seg videre ut av gruppespillet.

Mina og Linnea (Bergen) tok seg lett ut av gruppespillet og inn i semifinalen. Der møtte de en sterk KBK-duo som i tillegg var "on-fire", sterkt spill og 3.plass til Mina!

Kristine og Delia (Haugerud) er et sterkt par i DD. Godt samarbeide og gode tekniske ferdigheter er en heftig kombinasjon, og i tillegg har jentene god kjemi. Da holder det godt og jentene vant en trygg seier i finalen


MixedDouble

Kristine og Christer (Mandal) er et av Norges sterkeste U19 MD par. Det var ikke godt nok til å komme seg ut av gruppespillet denne gangen da de møtte Mina og Aleksander (uflaks) i sin første kamp. Tap i 3 sett mot et meget sterkt par!

Melanie og Pelle (Sandefjord) både tapte og vant en overraskende seier mot et sterkt KBK-par. En virkelig spennende 3-setter!

Oline og Adrian vant 1 enkel (!) seier på W.O og tapte en 3-setter mot en godt organisert Sotra-duo.

Mina og Aleksander (Haugerud) må ansees for å være et av Norges sterkeste par i MD U17. De begynte med å overraskende å slå ut medalje favorittene Kristine og Christer. dernest vant de semifinalen og finalen, begge i 2 strake sett hver. De var aldri truet og så seg aldri tilbake.


Stor takk til Per for at du er med og sikrer oss mot skader.

Takk til foreldrene som er med og støtter utøverne og klubben.


Takk til KBK for nok en fin turnering, vi kommer tilbake!

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page