top of page

Klubbtur 🇩🇰 Danmark (1/2)

Oppdatert: 4. jul. 2022

Sist helg var det duket for klubbtur til Fredriksberg i København. 15 utøvere med foreldre og søsken gjorde at hele 35 mossinger var innom retro-hallen til Fredriksberg badmintonklubb. I tillegg hadde vi med oss Amund og Per fra Frogner, Amund er "nesten-mossing" da han er med på onsdagstreningene våre.

Før turen var vi veldig usikre på nivå-forskjellene mellom Danmark og Norge, så noen utøvere ble påmeldt "samme" nivå som hjemme mens andre meldte seg på i en lavere klasse. Alt i alt så er intrykket at vi lykkes godt med påmeldingene og at alle fikk god matching på sitt nivå. Noe vi derimot bommet fullstendig på var turneringens størrelse; den var liten! Dette medførte at vi "gikk over bekken etter vann", og det ble altfor mange interne mosse-oppgjør: Mikaela/Oline, Bryan/Vebjørn, Henrik/Måns, Laura/Melanie, Maja/Mia … Vi tenker også at dette kunne vært minimert under trekningen: dette var dårlig håndtverk og det ble utvist liten forståelse.

På den annen side så var det sosiale, og rammene rundt denne turneringen nærmest perfekt: København! God mat, Tivoli, klatring og shopping var noe av det som ble gjennomført på fritiden.

Det er noe for alle i Køben, også badminton!Prestasjoner:


U13C

DameSingle:

Mia hadde en tøff internasjonal debut i U13 klassen. Vår modige lille tiger gikk på 2 tap etter tung og hard jobbing. Bra jobba Mia!HerreDouble:

Aksel og Anton spilte sammen for første gang og hadde fint spill i kvartfinalen. Bra jobba og gratulerer gutter!


U15D:

HerreSingle: Aksel vant 2 av 3 av sine kamper i gruppespillet. Den ene ble en tung 3-setter. Imponerende av 12-åringen på sin første langtur!


U15C:

Gabriel spilte én tøff kamp som endte i tap, fikk en seier på W.O. Står dermed med 50/50 etter sin første turnering på dansk jord! Grattis!U15A

HerreSingle:

Her hadde vi 5 utøvere med, og desverre var Bryan med i gruppe sammen med Adrian. Begge gutta møtte sin overmann fra Danmark, men Adrian leverte en sterk 3-setter, heftig jobb Adrian.

Vebjørn var i gruppe med 2 sterke dansker, tapte en 2-setter og en hard 3-setter.

Måns og Henrik er en klassiker, nå også i Danmark(!). Gutta møtte en sterk danske som bød på hard motstand. Henrik gikk videre fra gruppespillet. Men, etter en hard 3-setter fikk han litt kort pause før han møtte en enda sterkere danske i kvartfinalen. Tapet endte på 19 og 20 poeng, dette var bra levert Henrik!HerreDouble:

Adrian og Måns tok seg greit gjennom kvartfinalen i 2 sett. I semifinalen ble danskene ett lite hakk for sterke og gutta tapte en 3-setter. Veldig bra jobba gutter!U17/19C

DameSingle:

Laura og Melanie var i samme pulje, og den var desverre så tøff at ingen av jentene gikk videre.

Maja og Mia hadde det også tøft, heller ikke de gikk videre.


DameDouble:

Melanie og Mia vant sin klasse 🥇🥇

Laura/Maja tok 🥉🥉

Gratulerer til alle 4!!


Funfact: Laura og Maja har nå spilt sin 2. turnering, forrige var #UBM2022. Med andre ord; jentene spiller kun NM og internasjonale turneringer 💪🏻


U17/19B:

HerreDouble: Amund kom på 2. plass med ukjent dansk makker 🥈DameSingle U17/19A:

Mikaela tok 🥈

Oline hadde problemer med håndleddet så det gikk ikke helt veien, men dette er ikke umulige greier.Alt i alt var dette en fin start på våre danske turneringsturer. Små forhold, oversiktlig og greit. Men, grunnet alle internoppgjørene så er det, sportslig sett, tvilsomt at vi skal reise tilbake til denne turneringen.
Siste innlegg

Se alle

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page