top of page

En varm helg med gode resultater i Haugerudhallen!

Oppdatert: 27. mai


Takk til våre gode venner i Haugerud Badmintonklubb for at dere nok en gang har arrangert en hyggelig turnering, med mange kamper og effektiv avvikling. Vi har kos oss veldig i hallen deres i helgen! Det ble en helg med høy temperatur, heldigvis kun i fysisk forstand. Liten hall med mange mennesker og temperatur på øverste del av 20 tallet ute, betyr en vaaaaarm hall inne. Men stemningen var god, og salget av kald brus ble sikkert godt!

11 Mossespillere benyttet en av sesongens siste sjanser til å vise styrke. Og vi fikk flere gode sportslige resultater.
Lørdag og singel:

 

Marius spilte HS u13A og endte på en flott 2 plass bak Leon fra Klemetsrud. Gratulerer Marius! Vi tror heller ikke det blir lenge til du også står helt øverst på pallen.
 

Sebastian stilte i U15 B og fikk en seier og ett tap i puljespillet. Vi håper du hadde en hyggelig dag og fikk ny inspirasjon til å trene videre

 

Adrian spilte HS Sen B og kom på 2.plass i sin pulje bak sølvvinner Frank Heggen. Han gikk dessverre derfor ikke videre fra puljen.

 

Baard stilte også i HS Sen B og spilte seg til kvartfinalen der han måtte gi tapt for Eystein fra Sandefjord.

 

Gabriel hadde både hode og kropp på rett plass i helgen, og fikk sin første førsteplass i HS Sen B. Gratulerer med gullplass, og ikke minst med seier over den sterke sølvvinneren fra Asker! 

Bryan stilte i HS Sen A og fikk en svært tøff pulje. Han fikk dessverre to tap i puljespillet, men fikk garantert mange nye erfaringer å bygge videre på.

 

 

Ulrick stilte også i den tøffe senior A klassen, og gikk dessverre heller ikke videre fra sin singelpulje.

 

Melanie kom på 2 plass i sin pulje i DS Sen A, og gikk dessverre ikke videre, men viste styrke i flere av kampene. Spesielt imponerende med 3 sett mot rutinerte Jeanette fra Veste Aker!

 

Søndag og «dobbeldag»:

 

Bryan spilte både miks og herredobbel. Hannah (Haugerud) og Bryan begynner å bli et rutinert par som ofte gjør det bra. Men senior Elite klassen er en tøff klasse, og med selveste Carl Mork og Elisa Wiborg i samme pulje gikk de ikke videre fra puljespillet denne gangen.

I HD spilte han for første gang (?) sammen med Duy fra KBK i Sen B. Det ble dessverre ikke avanse fra puljespillet denne gangen.

 

Melanie og Kenneth Spilte Miks Sen E sammen, og gikk dessverre ikke videre fra puljen, etter et knepent tap i den ene tresetters kampen. Next time…

 

Melanie spilte dobbel med makker fra Trondheim. Den ferske konstillasjonen fikk en fin 2 plass i sin pulje i DD sen A bak et sterkt og rutinert par fra Haugerud.

 

Kenneth og Gabriel stilte i HD sen B, og fikk en flott «sølvplass», mot sterke vinnere fra Haugerud. Med 17 par i puljen er 2 plass strålende gutter, og det er nok ikke lenge til dere klatrer helt til topps sammen. Gratulerer!  
 

Gabriel spilte og miks Sen E sammen med Minelli. De kom i samme pulje som Hannah og Bryan, og fikk samme tøffe motstand. Det ble ikke avansement fra puljespillet denne gangen.

 

Baard spilte dobbel SEN B sammen med sin faste makker Jarle Grefsli. De rutinerte gutta fikk dessverre tap i sin pulje, og gikk ikke videre.

 

Ulrick spilte miks i Sen E sammen med Emilie fra Haugerud. De fikk en seier og et tap i puljespillet. Blir spennende å se hva dette paret kan få til sammen videre!

 

Emma og Haakon er blant klubben aller sterkeste spillere, og det også i dag. De spilte seg enkelt gjennom både puljespill og semifinale, men måtte gi tapt for vinnerne Carl Mork og Elisa Wiborg i finalen. Men det er intet lett par å bryne seg mot. Vi er stolte av dere Emma og Haakon, gratulerer så mye med sølv i Sen E!

Har du flere bilder fra helgen? Send oss gjerne!


Siste innlegg

Se alle

Heia Mina!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page