lør. 28. sep.

Mossehallen

Infinitum Moss Local + Special 2024

2024 er året vi igjen arrangerer en stor badmintonturnering for alle aldre og nivåer. U9/U11/U13/U15/U17/U19/Senior + 5 nivåer for Special.

Infinitum Moss Local + Special 2024

Time & place

28. sep. 2024, 09:00 CEST – 30. sep. 2024, 18:00 CEST

Mossehallen, Nesparken 10, 1530 Moss, Norge

About

2024 er året vi satser på å nok en gang arrangere Norges største og mest inkluderende badmintonturnering 🏸

Vi håper dette kan bli en skikkelig klubbturnering for alle.

Ved stor påmelding vil vi åpne for spill i flere idrettshaller (tilgjengelig vha buss), og oppstart kan settes til fredag for utøvere med bosted i relativ nærhet.

Alder + nivå:

- For aldersklassene U9 + U11 spilles single og double (blandet og likekjønnet spiller sammen). Nivå A + C.

- For aldersklassene U13 + U15 + U17 + U19 spilles single, double og mixed. Nivå A + B + C.

- For Senior spilles Single, double og mixed. Nivå E + A + B + C + D.

- For Specialutøvere spilles single og double (blandet og likekjønnet i samme klasse). Nivå 1 - 5 (nivå 1 er nybegynner, nivå 5 er profesjonell).

Special:

Inkludert i Specialturneringen er offisiell T-Skjorte, varm lunsj* lørdag + søndag, og bankett* på lørdag kl 19.

Kost + losji:

Reiser du langt så kan vi tilby å booke hotellrom her på siden vår.

Alle rommene inkluderer frokost, gratis parkering, Wifi og tilgang til lokalt treningssenter.

I tillegg får du varm lunsj* (ikke svin) i hallen både lørdag og søndag.

Avstand fra hotellet til Mossehallen er ca. 1km.

For mer info om hotellrommene klikk deg inn på sidene til Moss Hotel

Vi kan også tilby overnatting i klasserom, pris ca 400kr for 2 netter, minimum 10personer.

Faktura:

Booker du gjennom vår hjemmeside så får klubben alt på 1 faktura: Overnatting + lunsj + deltakeravgift + ballavgift.

(*= glutenfri + laktosefri)

Schedule / Timeplan

• 1 minutt