top of page
 • Forfatterens bildeRune Lavik-Haug

Turnering - Vestre Aker VårSmash

Vestre Aker Fjærfest


Helgens turnering på Vestre Aker i Oslo ble gjennomført lørdag og søndag denne helgen. Mossbk hadde hele 28 påmeldte i aldersklassene U11 til senior, og var derfor en av de største klubbene som deltok. For første gang på lenge var MossBK påmeldt i Senior E, A, B, C og D!

Turneringen ble rekordstor med hele 231 deltagere! Så mange påmeldte til en turnering er gledelig etter en lang og tung korona-dvale. Men, med 7 baner å spille på så ble det mye vente-tid for mange utøvere. Opp mot 4-5 timers venting mellom kamper ble for lenge, selv for våre mest ivrige utøvere. Men, ungdommen viste at når man kjeder seg så blir man kreativ, og det var særdeles gledelig å se at vennskap ble styrket for mange, på tvers av alder og klubber.


U11B HerreSingle I gruppen for de yngste gutta spilte Tideman bra i noen veldig jevne kamper, han tok også mange poeng. Han spilte såpass bra at han også fikk med seg en fin seier i 3. runde - veldig bra jobba Tideman!U13B DameSingle

 • Alice havnet i en pulje med flere gode spillere. Hun fikk med seg en seier og et knepent tap med minste mulige margin: 23-21 og 21-17! Det var nære på at hun gikk videre til finalerunden. Veldig bra innsats Alice, vi håper du blir med neste gang også!

 • Store, lille Mia spilte overbevisende i det innledende gruppespillet og hadde god innsats. Hun ble puljevinner og gikk dermed videre til finalen. Der storspilte hun og vant dermed U13B damesingle - gratulerer Mia! 🏆 🥇U15B HerreSingle

Dette ble nivået med flest Mosse-spillere, med hele 7 påmeldte!

 • Aksel var vår yngste i aldersklassen, og da sier det seg selv at når man havner i samme gruppen som klassevinneren, da blir det litt for tøft! Men, Aksel er ikke en kar som gir seg så lett, og presterer på et meget høyt nivå! Dette var bra levert Aksel!

 • Kevin leverte solid spill i gruppespillet og endte på 2. plass i gruppen. Bra saker.

 • Ulrick fikk med seg en seier etter en skikkelig arbeidsøkt på 3 sett, en overbevisende seier. Neste kamp ble et knepent tap i en spennende 3-setter, mot Andreas.

 • Andreas fikk med seg 2 seire i samme gruppe som Ulrick, bra jobba og god innsats.

 • Gabriel var også i en tøff gruppe hvorav 2 av kampene var meget jevne med sifrene 19, 18 og 17 poeng! Dette er kamper som raskt kan ende i seire Gabriel!

 • Bryan har vist at han kan kjøre på helt til finalen i tidligere turneringer. Det gjorde han også på Vestre Aker. Der vant han finalen i det som var en ganske jevn kamp med sifrene 19 og 15. Gratulerer Bryan! 🏆 🥇U15B HerreDouble

Her hadde vi hele 3 par påmeldt:

 • Andreas og Kevin spilte 2 kamper, og begge ble jevne 3-settere. Gutta jobbet bra, men dessverre ble det tap denne gangen. Kompisene er fightere så vi vet de kommer sterkere tilbake - bra jobba gutter!

 • Erik og Gabriel leverte bra kamper og viste godt samspill, det er viktig i double! Begge kampene endte med ta med minste margin i første sett: 22-20, jevnere blir det ikke så dette var bra saker gutter!

 • Bryan og Ulrick endte som puljevinnere og gikk dermed videre til finalen. Der møtte de et double par på hjemmebane, og da ble det en kamp som var tung å vinne. Men, det var det de gjorde etter en spennende 3-setter, en skikkelig arbeidsseier! Gratulerer gutter - bra jobba! 🏆 🥇U17B DameSingle

Her hadde vi kun 1 deltaker fra Moss: Melanie. Melanie gikk seirende ut av første kamp som var jevn og tøff. Dernest ble det en hard 3 setter med jevne resultater og hun endte på 2. plass i gruppen. Slettes ikke verst av en som spilte sin 2. turnering! Bra jobba Melanie!


U15A HerreSingle

Alle klubbens 4 spillere på A-nivå var i sving i helgen, noe som var gledelig fordi det var lenge siden sist gang.

 • Adrian havnet i det som kanskje var den tøffeste og mest jevne gruppen, 50% av kampene ble avgjort i 3. sett! Adrian er kjent for å levere varene og hard jobbing, men ikke all kan bli gruppevinnere. Denne gangen ville skjebnen det annerledes, men Adrian spilte seg til en fin 3. plass i gruppen!

 • Vebjørn spilte sin første turnering i år, og leverte meget gode resultater da alle hans kamper ble på 3 sett. Det blir ikke jevnere enn dette Vebjørn, og med sånn innsats så kommer resultatene!

 • Måns hadde en leken og overbevisende seier i første kamp, med fine detaljer. Dessverre så havnet han i samme pulje som gruppevinneren, og gikk derfor ikke videre, noe som tilhører sjeldenhetene for Måns! Som alltid bra jobba Måns!

 • Henrik jobbet seg gjennom turneringen med fine og jevne resultater, og alle kamper ble avgjort i 2 sett. Godt spilt og bra jobba Henrik! 🏆 🥇