top of page
  • Forfatterens bildeRune Lavik-Haug

Bygdø Høsttreff 2022

Nå i helgen var 21 mossinger i Oslo for å delta på Bygdø Høsttreff. Turneringer i Bygdøhus er en intim og hyggelig affære i en hall hvor det er lett å holde god oversikt over banene og spillet.

Bildet under: Martin, vinner Senior E, MixedDouble (sammen med Elise, Bygdø)

Som vanlig er Mia en av våre yngste på turnering, det var hun også på Bygdø. Dette stopper ikke vår lille hissige bie: hun ender med 1. plass i damesingle U11A. Gratulerer Mia 🏆

U15B: Dette er en alder og klasse hvor vi kun stilte med 1 utøver: Alice. Hun er ny i aldersgruppen og da synes vi en 3. plass er bra prestert i damesingle! Gratulerer Alice 🥉

U15A: Dette er en alder og klasse med har konkurranse. Guttene våre, Aksel og Birk hadde derfor en tøff oppgave foran seg. Likevel, gutta jobber hard og ender på delt 5. plass.

U17B: At vi i Moss har en stor og god gruppe med U17 spillere visste vi fra før. Vi er derfor ikke så overrasket over at Andreas ror i land en fin 2. plass 🥈 samtidig med Gabriels 3. plass 🥉 i herresingle.

Herredouble: Bryan og Vebjørn er et sterkt doublepar, og guttene kommer hjem med 1. plass 🥇. Gratulerer gutter!! 🏆

U17A: I A klassen er konkurransen kneppet hardere, og derfor er det gledelig når Bryan overrasker stort og ror i land en 3. plass 🥉. Gratulerer Bryan! Samtidig kommer Måns og Vebjørn på delt 5. plass og Ulrick kommer på 9. plass.

Senior D: Herredouble: U17-guttene Andreas og Gabriel kommer på 4. plass!

MixedDouble: Gabriel ender på 7. plass sammen med Selin fra Klemetsrud.

Senior C: HerreSingle: Artur ender på 4. plass.

DameSingle: U17-jenta Melanie vinner klassen! Gratulerer 🏆

MixedDouble: U17-Adrian vinner klassen sammen med Signe fra Herøy!! Gratulerer 🏆

Melanie og Bryan tar 4. plass.

Senior B:

Herredouble: U17-Måns tar 2.plass sammen med Albert fra Frogner. Gratulerer gutter 🥈

Adrian og Baard tar 9. plass.

DameDouble: Mikaela og Oline tar 3. plass. Gratulerer jenter 🥉

Senior A: Herresingle: U17-Henrik tar 5. plass.

DameDouble: U17-Emma tar 2. plass sammen med Vilma fra Frogner. Gratulerer jenter 🥈

Senior E:

Herresingle: Martin endte på 4. plass.

U17-Haakon endte på 7. plass.

HerreDouble: Haakon og Martin dro med festen seg hjem og vant🥇. Gratulerer gutter 🏆

U17-Henrik tok 3. plassen sammen med U17-Varun fra Skrim 🥉. Gratulerer gutter

MixedDouble: Martin dro med seg mer edelt metall og sammen med Elise fra Bygdø vant han også i mixed 🥇. Gratulerer begge to 🏆

U17-Emma og U17-Haakon presterte meget overbevisende og tok 3.plass 🥉. Dette er et double-par å passe seg for i fremtiden. Gratulerer begge to!

Største klubb med flest deltakere ble Haugerud med sine 23 utøvere. Mossbk var veldig nære da vi hadde 21 påmeldte utøvere. Nor-Profils vandrepokal ble overrakt fra Sandefjord til Haugeruds Hannah. Gratulerer Haugerud!

Takk til BygdøBK for et fint arrangement!