top of page

Turnering - Vestre Aker VårSmash

Vestre Aker FjærfestHelgens turnering på Vestre Aker i Oslo ble gjennomført lørdag og søndag denne helgen. Mossbk hadde hele 28 påmeldte i aldersklassene U11 til senior, og var derfor en av de største klubbene som deltok. For første gang på lenge var MossBK påmeldt i Senior E, A, B, C og D!

Turneringen ble rekordstor med hele 231 deltagere! Så mange påmeldte til en turnering er gledelig etter en lang og tung korona-dvale. Men, med 7 baner å spille på så ble det mye vente-tid for mange utøvere. Opp mot 4-5 timers venting mellom kamper ble for lenge, selv for våre mest ivrige utøvere. Men, ungdommen viste at når man kjeder seg så blir man kreativ, og det var særdeles gledelig å se at vennskap ble styrket for mange, på tvers av alder og klubber.


U11B HerreSingle I gruppen for de yngste gutta spilte Tideman bra i noen veldig jevne kamper, han tok også mange poeng. Han spilte såpass bra at han også fikk med seg en fin seier i 3. runde - veldig bra jobba Tideman!U13B DameSingle

 • Alice havnet i en pulje med flere gode spillere. Hun fikk med seg en seier og et knepent tap med minste mulige margin: 23-21 og 21-17! Det var nære på at hun gikk videre til finalerunden. Veldig bra innsats Alice, vi håper du blir med neste gang også!

 • Store, lille Mia spilte overbevisende i det innledende gruppespillet og hadde god innsats. Hun ble puljevinner og gikk dermed videre til finalen. Der storspilte hun og vant dermed U13B damesingle - gratulerer Mia! 🏆 🥇U15B HerreSingle

Dette ble nivået med flest Mosse-spillere, med hele 7 påmeldte!

 • Aksel var vår yngste i aldersklassen, og da sier det seg selv at når man havner i samme gruppen som klassevinneren, da blir det litt for tøft! Men, Aksel er ikke en kar som gir seg så lett, og presterer på et meget høyt nivå! Dette var bra levert Aksel!

 • Kevin leverte solid spill i gruppespillet og endte på 2. plass i gruppen. Bra saker.

 • Ulrick fikk med seg en seier etter en skikkelig arbeidsøkt på 3 sett, en overbevisende seier. Neste kamp ble et knepent tap i en spennende 3-setter, mot Andreas.

 • Andreas fikk med seg 2 seire i samme gruppe som Ulrick, bra jobba og god innsats.

 • Gabriel var også i en tøff gruppe hvorav 2 av kampene var meget jevne med sifrene 19, 18 og 17 poeng! Dette er kamper som raskt kan ende i seire Gabriel!

 • Bryan har vist at han kan kjøre på helt til finalen i tidligere turneringer. Det gjorde han også på Vestre Aker. Der vant han finalen i det som var en ganske jevn kamp med sifrene 19 og 15. Gratulerer Bryan! 🏆 🥇U15B HerreDouble

Her hadde vi hele 3 par påmeldt:

 • Andreas og Kevin spilte 2 kamper, og begge ble jevne 3-settere. Gutta jobbet bra, men dessverre ble det tap denne gangen. Kompisene er fightere så vi vet de kommer sterkere tilbake - bra jobba gutter!

 • Erik og Gabriel leverte bra kamper og viste godt samspill, det er viktig i double! Begge kampene endte med ta med minste margin i første sett: 22-20, jevnere blir det ikke så dette var bra saker gutter!

 • Bryan og Ulrick endte som puljevinnere og gikk dermed videre til finalen. Der møtte de et double par på hjemmebane, og da ble det en kamp som var tung å vinne. Men, det var det de gjorde etter en spennende 3-setter, en skikkelig arbeidsseier! Gratulerer gutter - bra jobba! 🏆 🥇U17B DameSingle

Her hadde vi kun 1 deltaker fra Moss: Melanie. Melanie gikk seirende ut av første kamp som var jevn og tøff. Dernest ble det en hard 3 setter med jevne resultater og hun endte på 2. plass i gruppen. Slettes ikke verst av en som spilte sin 2. turnering! Bra jobba Melanie!


U15A HerreSingle

Alle klubbens 4 spillere på A-nivå var i sving i helgen, noe som var gledelig fordi det var lenge siden sist gang.

 • Adrian havnet i det som kanskje var den tøffeste og mest jevne gruppen, 50% av kampene ble avgjort i 3. sett! Adrian er kjent for å levere varene og hard jobbing, men ikke all kan bli gruppevinnere. Denne gangen ville skjebnen det annerledes, men Adrian spilte seg til en fin 3. plass i gruppen!

 • Vebjørn spilte sin første turnering i år, og leverte meget gode resultater da alle hans kamper ble på 3 sett. Det blir ikke jevnere enn dette Vebjørn, og med sånn innsats så kommer resultatene!

 • Måns hadde en leken og overbevisende seier i første kamp, med fine detaljer. Dessverre så havnet han i samme pulje som gruppevinneren, og gikk derfor ikke videre, noe som tilhører sjeldenhetene for Måns! Som alltid bra jobba Måns!

 • Henrik jobbet seg gjennom turneringen med fine og jevne resultater, og alle kamper ble avgjort i 2 sett. Godt spilt og bra jobba Henrik! 🏆 🥇U15A HerreDouble

Adrian og Måns har levert gode resultater i flere av de siste turneringene de har spilt. Dessverre ble det et knepent tap i 3 sett mot et søskenpar fra Frogner som vi kjenner så altfor godt. Gutta endte på 2. plass i gruppen og gikk derfor ikke videre.


U15A MixedDouble

Hannah (Haugerud) spilte sammen med Henrik for første gang i mixed double. Resultatet var derfor vanskelig å spå på forhånd. Det ble 2 tap og 2 seire. Men, spesielt moro var siste kampen hvor paret var mer samkjørt og endte med å vinne mot paret som ble klassevinnere. Veldig bra spilt, begge 2!


U17A DameSingle

 • Mia havnet i en gruppe med gode spillere og det ble veldig tunge kamper. Men, noen ganger så lyver resultatene litt, og skjuler en kamp og en fight som var jevnere enn resultatene tilsier. Vi så deg jobbe Mia, og vi likte det vi så!!

 • Oline var i samme gruppe som Mia og leverte varene, slik hun alltid pleier. Med innsats og hjertet utenpå klubbskjormten så er Oline en kriger! Puljevinner og 3. plass totalt er vi godt fornøyd med! 🥉

 • Emma cruiset gjennom puljen og inn i finalespillet. Der møtte hun hun treningsveninne Vilma (Frogner) i en meget jevn 3 setter. Da Emma tapte første sett 8-21 så var det ikke mange som trodde på seier. Men, med hardt arbeide og tekniske detaljer så ble det likevel seier til Emma - Godt spilt og bra jobba 🏆 🥇U17A MixedDouble

Emma og Måns spilte bra, men møtte et sterkt par og endte på 2 plass i puljen. De gikk derfor ikke videre til finalespillet.Senior D HerreSingle

 • Sai spilte sin første turnering og leverte varene med 2 seire. Dessverre så havnet han i samme pulje som Hans Martin, og endte derfor på 2. plass i puljen. Han gikk derfor ikke videre.

 • Hans Martin jobbet bra og endte som puljevinner og gikk dermed rett til finalen. Etter altfor hard jobbing (hans eget utsagn) som endte med 3 sett og tap, så ble det 2. plass - bra jobba Hans Martin! 🏆 🥈Senior D DameDouble

Melanie er en tøffing - det skjønner vi nå! At hun ville spille double og søke etter partner syntes vi var tøft, i tillegg ble det på Senior-nivå da det ikke ble DameDouble i hverken U17B eller U19B! Ny og ukjent makker til tross, de endte på 2. plass i gruppen sin. Tøff innstilling, og bra jobbet Melanie!


Senior D HerreDouble

Yogesh spilte sammen med flunka-ny og ukjent double-makker. Likevel endte han på en fin 5. plass - Godt spilt og bra jobba Yogesh!


Senior C HerreSingle

Nazim stilte til sin første turnering for året. Til tross for hard jobbing og bra spill så ble gruppe-motstanderne for tøffe og det ble dessverre ikke noe finale-spill denne gang!


Senior C HerreDouble

Hans Martin og Rune stilte til kamp mot 2 like gamle ringrever. Dessverre ble motstanden for stor og tap i 2 strake sett hindret videre avansement.


Senior C MixedDouble

Merete og Nazim stilte til kamp i sin første turnering i år. 2 seire og 1 tap holdt til 2. plass i gruppen, men dessverre ikke til finalespill.


Senior B DameDouble

Emma og Sofie (Haugerud) spilte seg enkelt gjennom gruppespillet med seire i 2 sett og endte som klassevinnere. Enkelt og greit, greit og enkelt. Bra jobba! 🏆 🥇Senior B HerreDouble

Fredrik (Haugerud) og Henrik stilte klare til kamp i sin første senior-turnering. Gutta spilte meget bra, selvom første kamp endte med tap i 2 sett: 18 og 18 poeng. Kamp nr 2 kunne endt med seier, men noen uheldige slag bikket kampen i tap. Meget bra jobba gutter!Senior A HerreDouble

Haakon leverer alltid strøkne personlige detaljer på dette nivået, men sammen med makker Zhongyan (Vestre Aker) så endte gruppespillet likevel med 2 tap, begge endte jevnt i 3 sett. Bra saker, som alltid Haakon!


Senior A MixedDouble

Haakon og Sofie (Haugerud) spiller Mix sammen, og at de spille bra er noe flere har fått med seg. Etter meget bra og overbevisende spill så endte paret med 2. plass i Senior A - Dette er moro, og vi gleder oss til å følge med på dere videre! 🥈Senior E HerreSingle

Haakon lar seg ikke skremme og var påmeldt til Sen E denne helgen. Tøft gjort, og eneste måten å sikre lærdom på dette nivået. At det ble tap mot en “gammel” ringrev fra Sandefjord tåler vi, spesielt når 2. sett ender med 18 poeng! Bra jobba Haakon!


Oppsummering:

2 laaaange dager på Vestre Akers skøytebane er over. Vi noterer oss at etter trekning bør den gjennomgåes manuelt for å unngå ekstreme ventetider på neste kamp.

Likevel; god stemning blant foreldrene og verdens hyggeligste gjeng med utøvere sørget for en virkelig god helg, i hvertfall for de tilreisende fra MossBK!

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page