top of page

Full klaff på Follosmash!

Oppdatert: 10. jun.

 

Med 19 deltakere, var Moss største klubb på årets Follosmash arrangert av Oppegård Badminton klubb. Follosmashen er en hyggelig og tradisjonsrik turnering, som alltid har en upåklagelig gjennomføring og god stemning i hallen.  

Nok en gang viste vi at vi ikke bare er største klubb i antall, men vi markerte oss også stort på resultatlistene.LØRDAG & Singelspill

14 spillere stillte i Singel og nesten halvparten dro hjem med pallplassering! Det må vi kalle en vellykket dag i hallen 😊

 

U13A

Marius var vår yngste deltaker denne helgen. Som vanlig spilte han godt, og endte på en flott 1 plass med seier i alle kamper. Han er rett og slett klar for U15 og større utfordringer! Gratulerer så mye 😊
 

U15C

Sebastian er en av våre ferskeste i turnerings sammenheng. Han har ikke deltatt på så mange turneringer, og tenkte derfor C-klassen var passe utfordrende. Det viste seg imidlertid å være en kraftig underdrivelse. Han overbeviste stort i alle kamper, og det virket som om han hadde mye mer å gå på. Neste gang blir det nok påmelding i en klasse høyere. Gratulerer med 1.plassen Sebastian, vi gleder oss til å følge deg videre.
 

U15 A

Søskenparet Mia og Aksel bruker å være blant våre sikreste kort på turneringer. Aksel tok seg videre fra gruppespillet som nr 2 i puljen, men med et par svært klare seire. I kvartfinalen møtte han imidlertid klassevinneren, og røk dermed ut, men med svært små marginer i 2. sett.

 

Mia har dessverre hatt en sykdomsperiode bak seg, og stilte derfor med et «handicap» denne helgen. Hun røk dessverre ut i puljespillet etter tap mot blant annet klassevinner. Men vi er sikker på at du kommer sterkere tilbake senere Mia!

 

Patrick kom i samme pulje som klassevinner, men ga real motstand. Vi ble rett og slett litt imponert! Med toer pool gikk han allikevel videre, men tapte dessverre i kvartfinalen mot Jonas fra Kristiansand. Jonas er nylig tatt ut til landslagssamling, så absolutt intet nederlag og tape mot han.

 

U17A

I U17 A stilte vi mannsterke, med hele fire representanter.

 

Ulrick røk dessverre ut i puljespillet. Vi vet du ikke følte dette var din dag, men du bet da virkelig godt i fra deg, særlig i kampen mot Frogner spilleren. Fortsett den gode innsatsen, så er det nok din tur neste gang!

 

Gabriel jobbet godt og fokusert på banen i dag, og holdt god fart på bena. Spillet holdt helt til semifinalen, der han måtte gi tapt for klubbkompis og klassevinner Vedbjørn. Gratulerer med flott 3.plass.

 

Bryan hadde en god dag på jobben, han vant alle sine kamper helt frem til finale mot bestevennen Vedbjørn. Det ble en nervepirrende 3 setter, der Vedbjørn til slutt trakk det lengste strået. -Som flere ganger tidligere. Det blir spennende å se når det blir tronskifte mellom disse gutta for første gang! Gratulerer med "sølv" Bryan!

 

Vedbjørn var stødig og trygg i spillet som alltid. Det er ikke mange i klubben som smasher som han! Gratulerer så mye med gullet Vedbjørn 😊 


1., 2. og 3 plass til Moss Badmintonklubb i U17 A, er rett og slett ganske imponerende. Kun en svenske lurte seg med på pallen sammen med våre.
 

U19A

Melanie hadde mange svært gode spillere i sin klasse. Det ble dessverre stang ut i alle dagens kamper, men det stod i hvert fall ikke på innsatsen. Skikkelig bra jobba!

 

SEN A

Henrik har hatt enorm fremgang i det siste, og møtte ikke motstand av betydning i dag. Den tøffeste kampen var nok semifinalen mot en svensk spiller, men heller ikke den kampen ble så veldig nervepirrende. Du overbeviste rett og slett stort Henrik. Gratulerer med et strålende gull i HS  Sen A!


Amund spilte seg frem til 1/4 finalen, der han møtte sin overmann i en god spiller fra Pillarguri.

 

 

Sen C

Vår flotte representant fra Supergruppen (Special/Para), Frida, stillte modig opp i Damesingel Sen C denne helgen. Spesielt ble vi imponert over deg i kampen mot Pillarguri, Frida! Der bet du skikkelig godt ifra deg! Bra jobba 😊

 

 

 

SØNDAG, MIX og Dobbel


Tradisjonen tro ble det spillt miks og dobbel på søndag. Også her stillte Moss mannsterke.

 

MIX U15 A

Mia og Aksel fikk tøff motstand, og hadde en seier og to tap i puljen sin. Vi vet hva som egentlig bor i dere, så vi er sikker på at dere kommer mye sterkere tilbake ved neste mulighet.

 

MIX SEN A

Her hadde vi mossespillere i 5 av 15 deltakende par. Noen godt samkjørte, og noen som spillte sammen for første gang.

Vi hadde derfor flere interne dueller Moss vs Moss. Mye godt spill på mange!

Alice og Duy fra KBK kjenner hverandre godt, men har ikke spilt sammen på turnering tidligere. De viste solide takter i puljespillet, og kom direkte derfra videre til finalen. Der måtte de gi tapt for de sterke spillerne Johan fra Bærum og Varshini fra IL.Skrim. Gratulerer så mye med en glitrende 2.plass!

 

Gabriel og Minelli (Frogner/Strømmen) er et rykende ferskt dobbel par. De vant en kamp og tapte en i gruppespillet og gikk derfor ikke videre denne gangen. Men med litt mer spilletid sammen tror vi dette kan bli riktig så bra. Det så i hvert fall ut som om de hadde det gøy og koste seg på banen!
 

Det rutinerte og samspilte paret Bryan og Hannah (Haugerud) er normalt ikke enkle å slå. Men jammen klarte ikke storesøster Melanie det denne gangen, sammen med sin nye makker Kenneth fra Stovner. Bryan og Hannah gikk derfor ikke videre, mens Melanie/Kenneth tapte semifinalen mot klassevinnerne fra Bærum/skrim. Gratulerer med 3. plass Melanie og Kenneth!

 

Amund spillte denne helgen mix sammen med Emilie fra Oppegård. De fikk også en seier og ett tap i puljen, og røk derfor ut etter sitt tap mot de sterke klassevinnerne Varshini og Johan.

 

MIX SEN C

Far og datter; Rune og Frida var våre representanter her. De måtte gi tapt i puljespillet, men imponerte stort i en kamp mot Pillarguri med sifrene 18-21, 19-21. Skikkelig bra jobba!

 

HD U15B

Marius og Neil (Frogner) er gode kompiser og et solid par på banen. 2 seire og 1 tap ga 2.plass og sølv! Vi gratulerer 😊


HD U17 A

Her var Bryan og Vedbjørn (ikke uventet?) vårt sterkeste kort. Gutta er svært samspilte og vil nok nå langt sammen.  Størst motstand fikk de fra Vashini og Johan (Skrim/Bærum) som endte på sølvplass.

Bronsen gikk til Andreas og Adrian, som spiller stadig bedre sammen. Gratulerer med gull og bronse til våre utøvere!

 

HD SEN A

Her hadde vi tre par representert denne helgen. De to sterke parene Shubham/Amund, og Henrik /Jørgen, i tillegg til ferskingene i klassen Gabriel med sin nye makker Kenneth fra Stovner.

 

Gabriel og Kenneth fikk to tap og en seier i grunnspillet og gikk derfor ikke videre. Men viste gode takter og imponerte ved å gi god motstand til bla Shubham og Amund, med resultatet 17-21, 17-21 (Selv om vi mistenker at spesielt Shubham kanskje hadde litt mer og gå på).

 

Både Shubham/Amund og Jørgen/Henrik spillte seg relativt greit gjennom alle kampene helt frem til de møttes i finalen. Her var Jørgen og Henrik sterkest denne dagen. Gull og Sølv til Moss i SEN A må sies å være bra! Gratulerer!


 

DD SEN A

Alice og Melanie møtte gode, og mye mer erfarne damer denne dagen, og fikk dermed 2 tap og en seier. Men dere ga absolutt ringrevene god motstand, og vi heier på dere i den videre karrieren deres på banen!
 

MAO var ikke dette bare en veldig hyggelig helg, men også en helg med fantastiske resultater på banen for vår klubb.


Har du blinkskudd fra helgen? Send til arrangement@mossbk.no så legger vi ut :)


Takk til alle som har sendt inn bilder!

Skrevet av Ingun P.E

Siste innlegg

Se alle

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page