PARA- OG SPECIAL BADMINTON

Ikke bare Norges første, men også Norges største gruppe i para- og specialbadminton 🌞
Vi kjører vårt eget løp for å mestre idretten og gruppen har fokus på å holde et høyt aktivitetsnivå. Gruppen trener for å bli bedre og for å være aktive - latter og glede kommer sammen med mestring.
I tillegg til badminton, spill og øvelser, så har vi 15-30mins med styrketrening hver trening.

Vi har 2 utdannede trenere med para- og special-sertifisering fra BWF.

🏸 Utøverne kan låne racket av oss i starten. Når mestringen kommer så anbefaler vi at du har egen. Vi hjelper deg å velge.
➡️ Vi trener i Mossehallen mandag og torsdag. Vi er integrert i klubben og trener samtidig som Join Us 1 + 2 gruppene. Noen ganger har vi felles oppvarming med disse 2 gruppene, og noen ganger har vi samme øvelser.
➡️ Treningen er åpen for alle aldre og ferdighetsnivåer, med enkelte forbehold - møt opp i hallen for mer info.

💰 Priser:

Klubbmedlem:              50kr/år
Treningsavgift:         1.000kr/år
Ballavgift:                    250kr/år
Totalt:                        1.250kr/år (inkludert 1 rør med fjærballer)

🏸 Treningstider:

Mandag: 18.00 - 20.00