5776c69dc432fe67b66e5201a21095dd_edited.jpg

JOIN US 1

Join Us 1 (Bli med oss, nivå 1) er vår mellom-gruppe og er nivået over Badmintonskolen. Her er barna gjerne litt eldre, har tilegnet seg øvede fysiske ferdigheter samt at fokus på trening og egeninnsats begynner å komme. På dette nivået begynner de fleste å spille turneringer (om de ikke allerede har begynt under Badmintonskolen).
Det er ikke sånn at vi presser utøverne til å spille turneringer, men ønsket om turneringer kommer gjerne av seg selv på dette nivået.

🏸 For denne gruppen anbefaler vi at utøverne ikke lenger bruker våre utlåns-rackerter. De bør ha egen racket til trening og på turnering/camp. Vi har nybegynner racketer til salgs med utlevering i hallen ifbm trening. Vår sponsor Sportmodern har også et godt utvalg. Husk å oppgi vår klubbkode (Mobk) for beste pris.

Denne gruppen trener samtidig som vår Join Us 2-gruppe (se under) på mandag, tirsdag og torsdag. Dermed styrkes vennskap og kontakten mellom gruppene. Dette gjør også at venner med forskjellig ferdighetsnivå kan trene samtidig.

- Gratis deltakelse på 1 turnering i året.

💰 Priser:

Klubbmedlem:      50kr/år