Julecupen 2019

Turneringen samlet hele 183 deltagere fra hele landet i klassene U15 og Senior. Totalt ble det gjennomført 443 kamper. Arrangementsstaben ble ledet av Svein Holmen, og han hadde som vanlig stålkontroll hele helgen.
 
Også sportslig var det mange høydepunkter.
 
Senior
Natalie Syvertsen måtte dessverre trekke seg pga skade. Dermed måtte våre sikreste gullgrossister, Syvertsen / Solvår Flåten Jørgensen, melde forfall i damedouble. Solvår spilte imidlertid en meget solid turnering i mixed double, og seiler opp som en gullfavoritt i NM også i denne klassen. Solvår spiller sammen med Carl Christian Mork (Asker), og finalen ble vunnet i 3 meget jevne sett mot Macsali / Marum (Bergen / Kristiansand) 21-17 20-22 21-17
 


Fredrik Kristensen er fortsatt i oppbygningsfasen etter å ha vært skadet hele fjorårssesongen. Nå begynner imidlertid tingene å komme mer og mer tilbake til den uheldige landslagsspilleren, og i helgen ble det en meget godkjent 2. plass i herredouble sammen med Magnus Christensen (Frogner). Gutta vant første sett og ledet 19-17 i andre. Så fulgte det noen upresise baller og dermed gikk kampen til 3 sett. Her var motstanderne Mork / Jørgensen (Asker / Haugerud) for sterke og vant 21-18.
 
27-29 mars skal badminton arrangeres som en del av NM-veka vinter på Lillehammer. Her stiller Moss med gullkandidater i 3 kategorier.
 
U15
Kristine Grande Ødegårdstuen spilte en av sine beste turneringer noensinne. Hun vant nemlig alle 3 kategorier.
 


I damesingle slo hun ut klubbvenninne Mina Korssund i semifinalen. Mina spilte for øvrig sin første turnering i X-klassen der kun de 8 beste i Norge får delta, så hun kan være meget godt fornøyd med sin 3. plass i dette sterke selskapet. I finalen beseiret Kristine Stine Skjevesland Pedersen (Sola) i strake sett.
 
I damedouble ventet dansk motstand i finalen for Kristine, denne gang i par med Stine Skjevesland Pedersen. Det endte med ny seier. Også i denne klassen tok Mina Korssund 3. plassen sammen med sin makker Nicoline Wærsten (Vestre Aker).
 
Og som om ikke det var nok vant Kristine også mixed double sammen med Christer Andersen (Mandal) etter seier over Jakolevs / Wærsten (Haugerud / Vestre Aker).
 
Totalt sett en enormt imponerende helg av Kristine, og allerede i januar er det UBM.

Reklame