Sølv i Eliteserien

Nok en gang ble Kristiansand for sterke for elitelaget vårt, og dermed måtte vi ta til takke med sølv i årets utgave av eliteserien. I fjor reiste vi også hjem med sølvmedaljer, men da føltes det litt som om vi hadde vunnet sølvet. I år føltes det som om vi hadde tapt gullet. På vegne av laget må jeg takk alle dere mossinger som hadde tatt turen over fjorden for å heie på oss. Det var virkelig hyggelig, og det betyr mye for spillerne. Vi beklager at vi ikke kunne gi dere den opplevelsen dere håpet på, men vi har allerede funnet frem papir og blyant, og er i gang med planleggingen av neste sesong. Det blir snart vårt tur :-) De som fikk sølvmedaljer var: Ronja Thorstensen, Stine Andersen, Marthe Skaug, Natalie Syvertsen, Cathrine Fossmo, Robin Thorstensen, Fredrik Kristensen, Jesper Kristensen, Nikolai Svensson, Christian Thode, André Høidebraaten. Se omtale av sølvmedaljen i Eliteserien i Moss Avis her Se omtale etter semifinaleseieren i Moss Avis her Se forhåndsomtale før eliteseriefinalen i Moss Avis her
Tags: 
Lagserie
Lagserie Senior
Lagserien senior

Reklame