Moss leder Eliteserien

Moss vant alle sine tre lagkamper på en overbevisende måte under helgens serierunde i Mossehallen. Det unge laget, med snittalder på under 20 år, leder dermed eliteserien foran fjorårsvinner Kristiansand. Tabell: [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5543","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-3653","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"423","height":"185","alt":"Tabell"}}]] Det hele ble innledet på lørdag med 2 overbevisende seire mot Haugerud og Bygdø. 10-0 mot Haugerud ble fulgt opp av 9-1 mot Bygdø, som vant bronsemedaljene i fjor. Søndag ventet Vestre Aker, og dette var på forhånd ventet å bli den hardeste kampen denne helgen. En ekstra kuriositet i denne kampen var at Steinar Klausen, som er 14 ganger Norgesmester for MoBK, nå representerer Vestre Aker. Nikolai Svensson var den som fikk jobben med å forsøke å hamle opp med den gamle mesteren. Han overbeviste stort, og vant kampen uten store problemer. Samtidig med Nikolai sin triumf, måtte vi notere tap for Fredrik i 2. herresingle, mens Jesper vant sin kamp. Cathrine vant oppskriftsmessig, mens Stine tapte til tross for storspill i perioder. 3-2 etter singlene var i overkant av hva vi kunne forvente, og når vi så vinner samtlige doubler, kunne vi innkassere en relativt komfortabel 8-2 seier. På bildet ser vi fra venstre i første rekke: Cathrine, Marthe, Natalie, Stine. Bak fra venstre: André, Jesper, Fredrik, Christian, Robin, Nikolai. Se helgens lagserieresultater her
Tags: 
Lagserie
Lagserie Senior
Lagserien senior

Reklame