Avgjørende helg i lagspillet

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4823","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"jesper_christine.JPG"}}]] Jesper og Christine er blant mossespillerne som skal ut i viktige kamper denne helgen. I førstedivisjon ligger vi desidert sist, og er avhengige av mange poeng denne helgen for å rykke vekk fra jumboplassen. Det skal vel da sies at denne helgen blir den første da lagleder Jørn Lund kan disponere et tilnærmet toppet mannskap. Se oppsettet for siste runde, samt tabellen her I andredivisjon kniver vi i motsatt ende av tabellen, og her ligger vi to poeng bak Asker. Laget vårt bør være i stand til å ta full pott i de to siste kampene, men selv om vi skulle gjøre det, er altså Asker samtidig nødt til å avgi poeng. Se oppsettet for siste runde, samt tabellen her
Tags: 
Lagserie

Reklame