Seier for førstelaget

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4819","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"175","alt":"marthe_web.jpg"}}]]Denne helgen har det vært lagspill i alle divisjoner. Etter en vanskelig sesong så langt, kom det en meget gledelig og etterlengtet seier for førstlaget vårt lørdag. De slo Rykinn/Myrvoll med 6-4, etter flere gode kamper. Marthe Skaug sto frem og viste vei for resten av laget ved å vinne både sin damesingle og sin mixdouble sammen med Kim André Moen. I tillegg var hun og Natalie svært nær ved å vinne doublekampen. En strek i regningen var det dog at Asker hadde en særdeles god dag og blant annet slo lederlager Pillarguri 7-3. Lagkampen mot Bygdø Monoliten gikk ikke MoBKs vei i det hele tatt og vi maktet kun å vinne en enkeltkamp. Vi ligger dermed fortsatt sist på tabellen, men sesongens første og meget etterlengtede seier mot Rykkinn/Myrvoll ga laget en stor vitamininnsprøytning! Neste lagserierunde går hjemme i Mossehallen 20. - 21. mars og vi skal her møte blant annet Asker. Dette blir nok å betrakte som sesongens viktigste kamp! Med på mosselaget denne helgen var følgende spillere: Marthe Skaug, Natalie Syvertsen, Kim André Moen, Jarle Grefslie, André Høidebraaten, Jesper Kristensen og Jørn Lund. 2. divisjonslaget vant 9-1 mot Frogner 2 og 6-4 mot BMIL 2. Vi kommer tilbake med flere resultater etter hvert.
Lagserie