Tung helg i 1. divisjon

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4743","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"228","height":"271","alt":"nikko_ubm09.JPG"}}]] Nikolai Svensson og de andre spillerne på 1. laget hadde ikke all verden å smile over etter dobbeltrunden på Hamar i helgen. Helgens første motstander var topplaget Pillarguri. Laget troppet opp til kampen med spillere nok til to lag inkludert flere riktig sterke spillere. Vi klarte å by på motstand i noen av kampene, men det ble også noen klare tap. Jesper var den eneste som vant en kamp da han vant sin 2. single mot Ling Zhuang Zeng etter bra spill! Resultatet ble dermed et nedslående 9-1 tap. Lørdagens andre kamp var mot vår tabellnabo Asker. Før helgens runde hadde vi like mange poeng som askerlaget. En seier her ville derfor bety mye for tabellsituasjonen og også en vitamininsprøytning for selvtilliten. Det begynte veldig bra med seier i samtlige herresingler. Christine var svært nær ved å slå Helene Søgaard i sin single, men måtte se seg slått til slutt. Både 1. og 2. herredouble endte med seier til MoBK. Damedoublen med Cecilie og Natalie hadde mulighet til å beseire Søgaard/Lillelien men også de måtte tåle tap. Mixene gikk til Asker og dermed måtte vi dele poengene likt - 2 til hvert av lagene. Søndag var det først kamp mot Rykkinn/Myrvoll. Og det virket som om en tidlig kveld dagen før hadde gitt resultater. Vi vant samtlige herresingler og fikk med det den starten vi hadde håpet på. Natalie spilte godt i sin single mot Ulla Faarup, men tapte til slutt i 3. sett. Videre ble det igjen tydelig at vi sliter mer i doublespillene enn i single - resten av kampene endte med tap, og sluttresultatet ble et sur og forsmedelig 7-3 tap. Siste kampen denne helgen var ny kamp mot stjernelaget Pillarguri. Heldigvis for oss (trodde vi) så var de to sterkeste spillerne Radu Carlan og Cathrine Fossmo dratt hjem, men Pillarguri viste en av sine sterkeste sider nemlig bredden i troppen ved nok en gang å beseire oss 9-1. Helgen ga dermed to stygge klare tap, ett surt tap og en uavgjort - totalt 2 poeng. Med det ligger MoBK nå alene i bunnen på tabellen i 1. divisjon med kun 5 poeng. Innsatsen til spillerne i helgen er det ingen ting å utsette på og i mange tilfeller dreier deg seg kun om små marginer som må vippe vår vei i stedenfor motstanderens vei. En annen positiv ting å ta med seg er at vi nå er ferdigspilte mot topplaget Pillarguri. Med god trening fremover skal det være høyst mulig å kapre poeng fra de fleste andre lagene i serien. På helgens lag var følgende spillere med: Cecilie Henriksen, Christine Wasenius, Natalie Syvertsen, Tormod Thorp, Nikolai Svensson, Jesper Kristensen, Fredrik Kristensen og Jørn Lund.
Lagserie