Divisjonsspill

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4769","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Marthe og Jesper under 1. divisjonsrunden 17-18 oktober"}}]] Sterk innsats av ankermann / kvinne (Jesper og Marthe) under første dag av lagspillet i 2. divisjon denne helgen Lørdag: Toppoppgjøret endte med seier til Moss 2 mot Asker 2. Asker var bare 4 poeng bak oss før denne kampen, og kunne med seier ha utlignet vår ledelse. Vi startet meget bra, og vant 3 herresingler. Deretter spilte Marthe strålende mot Anne Klyve, men tapte 2 jevne sett. Natalie vant sin single, og dermed sto det 4-1 til oss. Begge herredoublene endte med mosseseier, mens damene tapte mot god motstand. 6-2 før mixed doublene betød at vi trengte seier i en av kampene for å gå av banen med full pott. Christine og Fredrik spilte førstemixed, og startet litt "skrukkete", men kom herlig tilbake. Kampen endte med 2-1 seier. Jesper og Marthe var aldri truet i andremixed, og dermed endte kampen med 8-2 seier til oss. Kampen mot BMIL 3 ble relativt enkel, og størst problemer fikk Jesper i 1. herresingel. Men - alle kamper ble vunnet 2-0 i sett, og dermed altså en 10-0 seier i lagkampen. I morgen venter Horten, og deretter en ny kamp mot Asker. Søndag: Første kamp mot Horten startet dårlig, da Jesper tapte første herresingle. Resten av singlene ble imidlertid ganske greie, og vi ledet 4-1 før doublene startet. Vi tapte også første herredouble og første mixed double, men vant resten. 7-3 til Moss. I den andre kampen var det nytt møte med Asker 2. De hadde endret noe på laget etter i går, men vi vant allikevel lagkampen med samme sifre, nemlig 7-3. I denne kampen vil jeg spesielt trekke frem Marthe, som presset U17 landslagsspilleren Helene Søgaard helt til 23-21 i tredje sett. Med litt mer is i magen hadde Marthe også kunnet innkassere seieren, men det får vi heller ta neste gang :) Alt i alt ble det en ny helg med suksess for andrelaget vårt. Vi har nå spilt 10 kamper, og står bokført med 40 poeng. I skrivende stund er ikke tabellen helt oppdatert, men etter mine beregninger ligger vi nå 13 poeng foran neste lag på tabellen. De siste kampene i 2. divisjon spilles først i mars 2010.
Lagserie