Stor lagspill aktivitet

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4769","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"Marthe og Jesper under 1. divisjonsrunden 17-18 oktober"}}]] Denne helgen var det stor lagspill aktivitet for MoBK, og både 1. div, 2. div og U15 lagene er i aksjon. Lørdag: 1. divisjon: Moss' beste menn og kvinner møtte Hamar og Frogner til kamp i dag. På laget spilte Marthe Skaug, Silje Johnsen, Jørn Lund, Tormod Thorp, Kim André Moen og Jesper Kristensen.Det ble tøft mot Hamar i første kamp. Tap 7-3, og dermed 0 poeng. Bedre gikk det mot Frogner, der Moss ledet 5-3 før mixed doublene. Dessverre ble det tap i begge disse, og dermed poengdeling. På søndag møtte vi først Haugerud, og etter mange spennende kamper, endte det dessverre med et knepent 6-4 tap. Deretter var det kamp mot Bygdø Monolitten. Her vant jentene to sterke seire, mens herrene dessverre ikke var helt på høyden denne gangen. Lagkampen endte med tap 8-2. 2. divisjon: Skadeproblemer på førstelaget, samt det faktum at Alex ligger og slanger seg ved bassenkanten i sydens klamme hete, gjorde at vi måtte stille med et noe "overraskende" mannskap i 2. divisjon. Natalie, Christine, Nikolai, Fredrik, Kjetil (som meget sporty stilte opp på kort varsel) og reserve / lagleder Tor-Egil, gjorde imidlertid sine saker meget bra. 10-0 mot Drammen og 7-3 mot Horten gjorde at MoBK stod bokført med 8 poeng av 8 mulige etter første dag. På søndag ble det to nye seire til dette unge laget. 9-1 mot både Hamar og Frogner gjør at MoBK troner på toppen av tabellen etter første lagrunde. U15: Også U15 laget vårt har vært i aksjon, og vi møtte Bygdø Monolitten og Sandefjord til dyst. På laget spilte Helene, Astrid, Christina, Filip og Robin. Her er rapporten fra lagleder André Høidebraaten: "Vi vant 15-1 i sett mot Bygdø Monolitten, men tapte 6-10 mot Sandefjord. Vi spilte kjempebra, og jentene overrasket med storspill. Gutta spilte også veldig bra, men hadde ikke marginene helt på sin side i de avgjørende poengene." På søndag fortsatte dette laget å spille gode kamper. Ny rapport fra lagleder Høidebraaten: "Vi vant kampen mot Rykkinn 7-1 i kamper og 14-2 i set. Mot Hamar/Asker (kanskje et av de sterkeste lagene) vant vi 5-3 i kamper med 10-6 i sett." Han fortsetter: "Filip og Robin har vunnet alle kampene sine idag (6 kamper hver). Det mest imponerende var at begge mixene mot Hamar/Asker endte med mosseseier. Robin og Astrid vant 21-15/21-18 , og Filip og Christina vant 21-15/21-13. Alle var kjempe motiverte og helt klare til å komme så høyt opp på tabellen som mulig." Og til slutt (men ikke minst viktig): "I tillegg var vi de eneste i hele lagserien U15-2 som laget noe som helst leven og stemning begge dager." Gratulerer med innsatsen, både til spillere og lagleder!!!
Lagserie