Jevne kamper i 1. divisjon

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"4731","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","style":"","alt":"wenchekimandrelagspillmars2009.gif"}}]] MoBK var ute etter revansje i søndagens runde i 1. divisjon. På bildet ser vi Wenche Brinchmann og Kim-André Moen. Første kamp var mot Asker. Forrige møte endte uavgjort, så vi var enige om å gi alt for å få et bedre resultat denne gangen. Jørn, Jarle og Rolf-Arne vant alle sine singlekamper relativt greit. Og Kim-André/Jørn og Jarle/Tormod vant også sine doublekamper greit. Asker har to sterke damespillere, så våre damer fikk tøff motstand i både single og double. Dessverre endte disse med tap. Så stillingen før de avgjørende mixdoublene var 5-3 til oss. Her tapte Tormod/Anette i to jevne sett, mens Kim-André/Wenche var ute i en lang tresetter som dessverre endte med tap 21-18 i avgjørende sett. Dermed ble resultatet det samme denne gang som sist gang vi møttes i serien. Neste kamp var mot Bygdø Monolitten.Dette er et lag som på papiret har omtrent like sterke damespillere som Asker, mens herrespillerne deres nok er hakket bedre enn de vi møtte mot Asker totalt sett. Jørn vant sin single greit, mens både Jarle og Rolf-Arne måtte ut i tre sett i sine singlekamper. Jarle klaget i pausen mellom 2. og 3. sett over dårlig spill og negativ tankegang. Men etter noe oppmuntrene ord fra lagkameratene gikk han på banen og vant avgjørende sett med 21-12. Rolf-Arne var en tur i kjelleren og fikk hentet opp litt krefter han nok ikke helt var klar over at han hadde for tiden. Den jevne kampen mot en godtspillende Pål Endre Pedersen endte til slutt med en gledelig seier til Rolf-Arne hvor resultatet ble 12-21, 23-21, 21-15 Anette spilte en meget god single mot Jeanette Svendsen, men tapte. Wenche spilte også meget godt i sin single, men tapte til slutt 22-20 i 3. sett. Bygdø Monolitten vant damedoublen, mens vi vant 1. herredouble og motstanderne vant 2. herredouble. Stillingen før mixene var dermed 4-4. Tormod/Anette fikk det vanskelig, mens det gikk bedre for Kim-André/Wenche. Som vi kan se på bildet over smiler de fornøyd og det hadde de all grunn til i det de vant dagens siste kamp med 21-18 i 3. sett mot Johnsen/Pedersen. Kampen mot Bygdø Monolitten endte dermed også den 5-5. Sist lagene møttes i serien tapte MoBK 7-3, så dette var en solid skritt i riktig retning, og MoBK fremstår som reneste uavgjort spesialisten i årets serie da 5 av 9 kamper i årets serie har endt uavgjort. Også positivt å ta med seg fra denne helgen er at samtlige spillere spilte opp mot sitt beste! Og det er alltid godt å få ut sitt beste når det gjelder som mest! Følgende spillere var med på søndagens lag: Wenche Brinchmann, Anette Andersen, Tormod Thorp, Jarle Grefslie, Rolf-Arne Klausen, Kim-André Moen og Jørn Lund.
Tags: 
Lagserie

Reklame